Werkplekoptimalisatie (5S)

Kijk eens rond op de werkvloer in jouw organisatie. Wat zie je? Wat denk je? Welk gevoel krijg je?

Een nette, geordende, gestandaardiseerde werkplek is de basis voor continue verbetering en het fundament voor de groei naar een volwassen Lean organisatie.

Werkplekoptimalisatie (5S)

Werkplekoptimalisatie inzetten

Een optimale werkplekorganisatie vergroot het werkplezier van medewerkers, zorgt voor een veilige werkomgeving, verhoogt de productiviteit en draagt positief bij aan de uitstraling naar klanten. Q4all begeleidt jouw team(s) bij het optimaal inrichten van de werkplek met behulp van de 5S-methode: scheiden, schikken, schoonmaken, standaardiseren en standhouden. Het team gaat direct zelf aan de slag tijdens de praktische workshops op de vloer. Er worden praktische workshops op de vloer gegeven. Tussentijds krijgt het team begeleiding Ook wordt het team tussentijds begeleid bij het oplossen van problemen, het uitvoeren van actiepunten en het inrichten van een nieuwe, effectieve communicatiestructuur.

Q4all heeft ons gedurende vele jaren ondersteuning geboden in de continuïteit van onze ISO NEN 9001 certificering Enexis Meetbedrijf Kleinverbruik.
Naast een hoge mate van deskundigheid en met name de persoonlijke, directe aanpak wordt door ons management zeer op prijs gesteld, een waardering die ook onze medewerkers uitdragen.

De grootste kracht van Q4all is het inlevingsvermogen in de organisatie en problematiek van de klant zodat er nooit sprake is van een gestandaardiseerde dienstverlening maar wel van een op de klant gericht plan van aanpak.

Wij hopen in de toekomst nog vaker gebruik te kunnen maken van hun klantgerichte expertise.
- Corne van Schilt kwaliteit coördinator Enexis MKV