Kennis
& groei

Naar een lean top cultuur met excellente resultaten.

Meer ontdekken met Lean

Waarschijnlijk ben je al bekend met Lean als concept. Misschien heb je zelfs je Green of Black Belt behaald. Toch blijkt het in de praktijk vaak nog niet zo eenvoudig om deze kennis concreet toe te passen. In de Lean programma’s en trainingen van Q4all leer je theoretische kennis wél direct gebruiken in de praktijk. Je ontdekt met je team wat Lean voor jouw specifieke organisatie inhoudt en welke kansen het biedt, je maakt concrete plannen en gaat deze direct implementeren. Natuurlijk onder begeleiding of met persoonlijke coaching vanuit Q4all.

Q4all heeft ons gedurende vele jaren ondersteuning geboden in de continuïteit van onze ISO NEN 9001 certificering Enexis Meetbedrijf Kleinverbruik.
Naast een hoge mate van deskundigheid en met name de persoonlijke, directe aanpak wordt door ons management zeer op prijs gesteld, een waardering die ook onze medewerkers uitdragen.

De grootste kracht van Q4all is het inlevingsvermogen in de organisatie en problematiek van de klant zodat er nooit sprake is van een gestandaardiseerde dienstverlening maar wel van een op de klant gericht plan van aanpak.

Wij hopen in de toekomst nog vaker gebruik te kunnen maken van hun klantgerichte expertise.
- Corne van Schilt kwaliteit coördinator Enexis MKV