Q4ALL Excellerator

De Q4All Excellerator is een digitale verbetertool die je helpt om structuur te geven aan het tot resultaat brengen van ideeën. Denk hierbij aan signalering, verrijking, prioritering en uitvoering van verbeterideeën. Belangrijke aspecten hierbij zijn eigenaarschap, een standaard stappenplan (A3), samenwerking en waardering van elkaars ideeën. De tool biedt borging en structuur. De status van een idee en de behaalde resultaten zijn in een oogopslag te zien.

Continu verbeteren met de Q4ALL Excellerator

De kracht van de tool zit in de structuur, de transparantie en de samenwerking aan ideeën ter verbetering.  Daarnaast is de tool geschikt om invulling te geven aan het in stand houden van een optimale werkplekorganisatie, door middel van het registreren van bevindingen en actiepunten tijdens 5S rondes.

Met behulp van de Q4All Excellerator  komen de mensen in beweging. Het draagt bij aan het nemen van eigenaarschap in continu verbeteren en het geeft werkplezier om mee te denken en te bouwen aan een excellente onderneming. De tool helpt bij het kiezen en tot succes brengen van die ideeën die passen bij uw bedrijfsdoelstellingen en die gericht zijn op de toekomstvisie van uw organisatie. Het verbeterpotentieel in de organisatie wordt benut en meetbaar gemaakt.

Niet alleen de medewerkerstevredenheid zal verbeteren, maar ook de klanttevredenheid. Want alleen een tevreden medewerker bezorgt de organisatie een tevreden klanten.

De Q4All Excellerator is webbased en eenvoudig in gebruik.