Bekijk onze
referenties

Ik heb heel fijn samengewerkt. De kracht van Esther is dat ze vasthoudend is en flexibel waar nodig. De grootste kracht is om te kijken wat de medewerkers echt nodig hebben om de processen en werkomstandigheden te verbeteren en daarop aan te sluiten. Met als resultaat dat lean denken en werken van onderaf wordt opgebouwd. Esther weet de juiste personen te vinden en is zorgvuldig in haar aanpak en omgang met mensen. Ik kan op Esther bouwen.

- Francis van Neutegem Zorgmanager bij IJsselland Ziekenhuis

Esther heeft op zeer heldere wijze het gedachtegoed van LEAN aan ons weten over te brengen. We zijn hier in de praktijk gelijk mee aan de slag gegaan.

Kortom: twee bijzonder inspirerende dagen!

- Willy de Heer Revant

Esther is sinds 2017 bij Weener Plastics Ede betrokken bij het Continu Verbeterproces. Esther weet heel goed theorie en dagelijkse praktijk aan elkaar te verbinden. Dit gaat op een hele natuurlijke manier omdat Esther goed verbinding kan leggen op alle niveaus binnen een bedrijf. Door haar positieve instelling weet zij iedereen mee te krijgen. Daarnaast is Esther betrokken geweest bij diverse projecten (waaronder verlagen van afval) waarbij over afdelingen heen verbeteringen zijn doorgevoerd. Ook het begeleiden van continue verbeter plannen en teams (Green belt projecten) is op haar lijf geschreven. Door de juiste vragen te stellen binnen deze trajecten houdt ze iedereen scherp met als doel het doorvoeren van een verbetering.

- Wilbert Doornenbal Plant Manager bij Weener Plastics Ede

Esther is betrokken en werkt gestructureerd. Door haar vakbekwaamheid ziet ze snel waar er nog kwaliteitsverbeteringen door te voeren zijn. Ook is ze zeer kritisch en durft ze keuzes voor te stellen aan elke laag in de organisatie. Het uitgangspunt bij haar keuzes is het verhogen van de kwaliteit en niet alleen maar omdat het moet volgens de normen (ISO 9001 en VCA**).

- Jacqueline van Zandwijk Directielid bij Jan Snel

Esther is a very skilled consultant, trainer and coach in lean management. We have worked together at Wilhelmsen Ships Service to implement lean management (Value stream mapping and 55) in a logistic environment. The results that we booked were very impressive due to the enthusiastic and skillfull guidance of Esther. Always keeping an eye on the results but never letting the human aspect out of her sight as well

- Ramon Knulst Distribution Manager at Wilhelmsen Ships Service

Esther is an Expert for implementing LEAN from concept to implementation in the Operation. She was well received by our Management and Employees and got a lot of support from both of them. This contributed to the successful implementation of LEAN in our company. Highly recommended!

- Jack Heijkans managing Director Benelux at Docdata fulfilment

Esther leert ons om het zelf te doen. In negen maanden tijd heeft het programma van Q4AlI veel losgemaakt. De verstoringen zijn zichtbaar en binnen de organisatie is er brede interesse om zelf en met onze klanten te werken aan verbeteringen. We gaan lekker door en blijven het zichtbaar maken van de verbeteringen ondersteunen via actielijsten en een nieuwsbrief. Ook werken we een met en digitaal platform "De Q4All Excellerator", ok wel de verbeter WIKI genoemd. Met deze tool brengen we structuur in het continu verbeteren en zijn we in staat om samen aan ideeën te werken en deze tot resultaat te brengen. We zijn er volle bak mee bezig. Na de warehouse medewerkers volgen nu ook de collega's van kantoor het programma. Esther heft on geactiveerd en gemotiveerd.

- Rick Hoomans accountmanager bij Van der Helm Hudig

Q4all heeft ons gedurende vele jaren ondersteuning geboden in de continuïteit van onze ISO NEN 9001 certificering Enexis Meetbedrijf Kleinverbruik.
Naast een hoge mate van deskundigheid en met name de persoonlijke, directe aanpak wordt door ons management zeer op prijs gesteld, een waardering die ook onze medewerkers uitdragen.

De grootste kracht van Q4all is het inlevingsvermogen in de organisatie en problematiek van de klant zodat er nooit sprake is van een gestandaardiseerde dienstverlening maar wel van een op de klant gericht plan van aanpak.

Wij hopen in de toekomst nog vaker gebruik te kunnen maken van hun klantgerichte expertise.

- Corne van Schilt kwaliteit coördinator Enexis MKV

Deze klanten gingen je voor