#21

Champions league in operational excellence. Met Peter van den Aarssen, Roy Spitzen en Koen Plank

In de eerste rubriek van deze aflevering ga ik in gesprek met Peter van den Aarsen en Roy Spitzen. Beiden al jaren actief met continue verbetering in een distributiecentrum van een grote multinational. Peter is 13 jaar werkzaam bij de organisatie waarvan de laatste 6 jaar in de rol van site director. Vanaf dag 1 was hij onderdeel van de “enterprise excellent journey” waarbij er de afgelopen jaren is toegewerkt naar een volwassen organisatie op het gebied van continu verbeteren met als ultieme doel de Shingo prize.
Roy Spitsen vervult de rol van improvement en changemanager en is 7 jaar werkzaam bij de organisatie. Roy is verantwoordelijk voor de continue verbeterprogramma’s.
Ik ben heel blij dat Peter en Roy hun ervaringen en waardevolle tips delen in deze podcast, omdat we wel kunnen stellen dat zij met hun teams champions league spelen op het gebied van operational excellence.

In de rubriek “DE KRACHT VAN DE WERKVLOER” ga ik in gesprek met Koen Plank, werkzaam binnen de technische dienst bij dezelfde organisatie als Peter en Roy. Als trotse moeder vind ik het ontzettend leuk dat Koen zijn ervaringen met mij wil delen.
Waardeer je deze podcast? Dan kan je me steunen met een donatie via petje af. Iedere bijdrage is welkom. Met jouw bijdrage kan ik nog meer opnames maken en hiermee nog meer mensen inspireren met continue verbetering. Via deze link kan je me helpen.